Astrid D’hoore

Hoi, ik ben Astrid D’hoore en geboren in 1994. Ik studeerde in 2016 af als logopediste en volgde hierna nog de opleiding audiologie. Ik heb vier jaar ervaring opgedaan in verschillende zelfstandige praktijken. In 2018 opende ik mijn eerste eigen praktijk in Zedelgem. In 2020 opende ik een tweede praktijk in Varsenare. Mijn job is mijn passie en doe ik het met heel mijn hart.

Als ik niet aan het werk ben, kan je mij vinden bij familie, vrienden en mijn vele dieren. Ik ben een echte dierenvriend en hierdoor ook vegetariër. Elk jaar vertoeven er wel nieuwe dieren bij ons thuis op de hoeve in Zedelgem. Daar woon ik samen met mijn vriend en ouders. Sinds kort ben ik ook verloofd. Ik hou enorm veel van de natuur en de rust.

Je kan mij omschrijven als enthousiast, spontaan, creatief en leergierig. Ik werk graag met mensen. In de praktijk begeleid ik dan ook mensen van alle leeftijden. De jongste is 3 jaar en de ‘oudste’ 86.

Hebben jullie logopedische begeleiding nodig? Dan werk ik graag samen met jullie aan dit traject. Misschien tot binnenkort.

Chloé De Pape

Hallo, ik ben Chloé De Pape. In juni 2020 behaalde ik mijn bachelor diploma logopedie en audiologie met afstudeerrichting logopedie aan Hogeschool Vives te Brugge. Tijdens mijn opleiding liep ik stage in zelfstandige praktijken, in het buitengewoon onderwijs en in het ziekenhuis. Ik kreeg telkens de kans om me te verdiepen in het onderzoeken en behandelen van spraak- en taalstoornissen, leerstoornissen (lezen, schrijven en rekenen) en neurogene stoornissen. Ik heb dus ervaring bij jong en oud!

Hier bovenop volg ik een banaba Buitengewoon Onderwijs om me verder te specialiseren in het begeleiden van kinderen met een beperking. Ik combineer deze opleiding met mijn werk als zelfstandig logopediste bij Astrid D’hoore. In mijn vrije tijd ga ik graag op stap met vrienden om op een terras te genieten in de zon of een wandeling te maken in de natuur of aan zee. Daarnaast probeer ik tijd vrij te maken om regelmatig te sporten.

Ik zou mezelf omschrijven als een zeer gemotiveerde en enthousiaste logopediste met een optimistische mindset! Daarnaast ben ik leergierig en zal ik me blijven engageren om me bij te scholen. Tot slot hecht ik veel belang aan een open en eerlijke communicatie.

Tijdens de logopedische sessies wil ik samen met uw betrokkenheid uw zorgvraag aanpakken!